Op één week tijd Een volledige branding of website. voor ondernemers met visie.

Design intensives

Design intensive

DESIGN INTENSIVE

Ontdek hoe het werkt ↓

Spring snel naar...

Is jouw huidige huisstijl of website aan een opfrissing toe? Of ben je een startende ondernemer die op korte termijn een aantrekkelijke branding of website zoekt? Voelt een langdurig, uitgebreid brand- of webdesignproject overweldigend aan en wil je liever een kort maar krachtig project waarin je op korte tijd toch een prachtig resultaat ziet?

Een Design Intensive is een uniek pakket voor ondernemers die een sterk, aantrekkelijk merk willen neerzetten - zonder de forse tijdsinverstering die branding en webdesignprojecten gebruikelijk vergen. Gedurende één week, creëer ik een doordachte, doelgerichte visuele identiteit en digitale aanwezigheid voor jouw merk.

Werk met mij samen >

Met mijn Design Intensives kan je binnen een versnelde tijdlijn al jouw design to-do’s afvinken en ben je op een mum van tijd klaar om jouw merk of website aan de wereld te tonen.

Samen brengen we jouw creatieve visie tot leven!

Wat is mogelijk in een Design Intensive?
Een aantal zaken die we in één week kunnen creëeren.

Ontwerp van een combinatie van verschillend communicatiemateriaal, zoals social media templates, brochures, prijslijsten, visitekaartjes,…

+             DESIGN TO-DO LIJST   

logo’s, kleurenpalet en typografie en een brand guide. Indien we tijd over hebben kan dit aangevuld worden met illustraties, visitekaartjes ontwerp,…

+             BASIS VISUELE IDENTITEIT    

Een website van 3 - 4 pagina's in Showit, in lijn met jouw huisstijl en positionering.

+             WEBDESIGN   

Werk met mij samen!

  • Je bent op zoek naar een eenvoudige, snelle afhandeling van jouw design to-do lijst die resultaat oplevert.
  • Je hebt vertrouwen in de creatieve directie van Allure en bent klaar je vertrouwen in een professionele designer te leggen.
  • Je hebt een vrij goed idee van de strategische fundering van je onderneming, wie je doelpubliek is en de stijl die je zoekt.
  • Je bent een ondernemer met visie, op zoek naar een snelle branding of webdesign die toch professioneel, duurzaam en uniek is.

Klinkt dit herkenbaar?

Veelgestelde vragen

Hoe verschilt een intensive van een standaard project?

+

Hoe verschilt een intensive van een standaard project?

-

Een traditioneel branding en/of webdesign project volgt een uitgebreide tijdlijn die daarbij vaak uitloopt door moeilijke planning, langdurige revisies,…We voorzien hier ruimte voor diepgaande strategie en research, waardoor dit soort project meer geschikt is voor ondernemers die nog nood hebben aan oriëntatie en focus en nog geen duidelijk beeld hebben waar ze exact naar zoeken. 

Een Design Intensive project focust op fundamentele, top priority deliverables en is een goede match voor ondernemers die al een redelijk beeld hebben van de strategische basis van hun onderneming en de ontwerp-stijl die ze zoeken.  We hanteren een versnelde tijdlijn met de volledige aandacht voor jouw project, een heldere planning en strakke deadlines.

Waar we gedurende een traditioneel project verschillende klanten tegelijk bedienen, wordt tijdens de Design Intensive onze onverdeelde aandacht besteed aan jou en jouw project.

Moet ik tijdens de design intensive beschikbaar zijn?

+

Moet ik tijdens de design intensive beschikbaar zijn?

-

Twee weken voor aanvang van de Design Intensive krijg je een gedetailleerde planning waarin alle feedbackmomenten en calls duidelijk staan aangegeven, zodat je deze kan blokkeren in jouw agenda. Daarnaast zal ik doorheen de Design Intensive contact houden via mail en/of Whatsapp, dus hou deze ook in de gaten.

MOET IK OP VOORHAND IETS VOORBEREIDEN?

+

MOET IK OP VOORHAND IETS VOORBEREIDEN?

-

Ja! Nadat je jouw project hebt gereserveerd, ontvang je van mij een helder document met alle informatie en to do’s om jouw Design Intensive zo vlot en gestructureerd mogelijk te laten verlopen. Hierin zal je op basis van jouw specifiek project alle noodzakelijke to do’s zien. Sowieso zal je een strategievragenlijst ontvangen om in te vullen, maar aanvullende to do’s kunnen bijvoorbeeld zijn foto’s door te sturen, me alle info en bestanden van jouw huidige huisstijl te bezorgen, of de teksten voor je nieuwe website te schrijven en door te sturen. 

De deadline voor voorbereiding ligt twee weken voor aanvang van de Design Intensive. Zo heb ik tijd om alles door te nemen en indien nodig bijkomende vragen te stellen.

HOELANG DUURT EEN DESIGN INTENSIVE?

+

HOELANG DUURT EEN DESIGN INTENSIVE?

-

Een design intensive duurt 3 dagen tot een week, afhankelijk van jouw wensen en project.

KAN IK DE DUUR VAN DE INTENSIVE VERLENGEN?

+

KAN IK DE DUUR VAN DE INTENSIVE VERLENGEN?

-

Jazeker! Afhankelijk van je doelen en de grootte van je project, kan ik aanraden een volledig merk- en webdesignproject te boeken. Als je doorheen de week merkt dat je iets meer tijd nodig hebt, kunnen we bespreken om een aantal extra dagen in te plannen.

WAT IS DE INVESTERING VOOR EEN DESIGN INTENSIVE?

+

WAT IS DE INVESTERING VOOR EEN DESIGN INTENSIVE?

-

De kostprijs voor een Design Intensive start vanaf €1350. 
Een voorschot van 50% is noodzakelijk bij het boeken van je project om jouw plaats te reserveren.

Dag 4 & 5 / verfijnen

Hoe gaan we te werk?

Design week

Dag 1 / strategie

Bij aanvang van onze design week beginnen we met een kick-off call. We stemmen onze doelen samen af en brengen je prioriteiten voor deze week in kaart, zodat ik me hierop kan oriënteren. Hierna ga ik aan de slag om de strategische basis van je onderneming onder de loep te nemen en stel ik op basis hiervan een visuele richting vast.

Laat me hier weten dat je interesse hebt in de Design Intensive! Na een kennismakingsgesprek kan je jouw design intensive onmiddellijk reserveren door het goedkeuren van de offerte en het betalen van de voorschotfactuur. Ik bezorg je vervolgens alle info en to do’s om jouw Design Intensive naadloos te laten verlopen.

Launch!

Wanneer onze week voorbij is, bezorg ik je alle bestanden en info die noodzakelijk is, samen met eventueel een aantal tutorial gidsen en/of video’s. 

Design week

Dag 2 & 3 / Design

Deze twee dagen zijn hands-off voor jou terwijl ik jouw visie tot leven breng! Mogelijks heb ik tijdens de ontwerpfase wel nog wat tussentijdse feedback nodig op een paar zaken, dus wees bereid hier wat tijd voor uit te trekken!

Design week

Zodra ik klaar ben met het design, is het tijd voor feedback van jouw kant. Het is belangrijk dat je hier voldoende tijd voor inplant en dat je me jouw feedback binnen de 24u doorstuurt, zodat we voldoende tijd hebben om deze te implementeren.

Voorbereiding

Ook in een Design Intensive is een strategische basis noodzakelijk. Ter voorbereiding van je design intensive vul je een vragenlijst in en afhankelijk van je project bezorg je me noodzakelijke content zoals copywriting voor je nieuwe website, huidige branding,… Ik neem de voorbereiding door om indien nodig bijkomende vragen te stellen, en bezorg je de exacte planning voor de design week.

Werk met mij samen!

Jouw bericht

Emailadres

Naam


Verzend

Bedankt! We hebben je bericht goed ontvangen. Je mag binnenkort een mailtje verwachten!

Contacteer me en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug!

Heb je er al goesting in?