een helder, professioneel (e-)book of brochure dat jouw klanten koesteren.

Met een e-book kan je je onderscheiden van de massa, jouw expertise delen en vertrouwen creëren bij jouw (potentiële) klanten. Door een uniek onderwerp aantrekkelijk en transparant uit te leggen en kan je jouw betrouwbaarheid en kennis tonen, en leads genereren. Nu, de informatie die je meegeeft in je ebook is één ding. Als die info niet is vormgegeven op een aantrekkelijke, overzichtelijke manier, en als de vormgeving van je ebook niet matcht met je huisstijl, is dit een gemiste kans. 

Werk met mij samen >

Een sterke inhoud en een aantrekkelijk, professioneel ontwerp zijn de twee onmisbare basisingrediënten voor een e-book dat jouw klanten overtuigt. 

Wil je een aantrekkelijk ebook en zie je het niet zitten om zelf uren te sukkelen in een ontwerpprogramma? Wil je een unieke download die matcht met jouw huisstijl, niet eentje dat op het zoveelste Canva template gebaseerd is en verdwijnt tussen de massa? En wil je focussen op jouw inhoud, op het delen van jouw expertise, en het ontwerp uit handen geven? Daar help ik je graag bij!

e-book en brochure design

e-book en brochure design

Een sterke inhoud en een aantrekkelijk, professioneel ontwerp zijn de twee onmisbare basisingrediënten voor een e-book dat jouw klanten overtuigt

Vormgeving die jouw inhoud versterkt. 

Het ontwerp van je e-book uit handen geven, is meteen ook alle gesukkel uit handen geven. Op basis van jouw Word of Google document met jouw tekst, ontwerp ik een e-book dat perfect matcht met jouw huisstijl, dat echt opvalt, en dat professioneel overkomt. 

Je ontvangt een aantrekkelijk, professioneel e-book vormgegeven in InDesign of Canva, afhankelijk van jouw wensen. Het e-book wordt aangeleverd in PDF bestand. Indien het e-book op Canva is vomgegeven, kan je ook een Canva template ontvangen! Daarnaast krijg je altijd een 3D cover mockup om te gebruiken in jouw communicatie. 

Werk met mij samen!

  • Je  wil een digitale brochure of prijsgids maken die meer in detail jouw aanbod bespreekt.
  • Je wil een gratis ebook met tips aanbieden om leads te genereren en potentiële klanten te overtuigen. Door bijvoorbeeld een onderwerp dat relevant is voor jouw onderneming helder uit te leggen, toon je aan jouw klanten dat jij een betrouwbare bron bent en geef je vertrouwen om met jou in zee te gaan.
  • Je wil jouw projectvoorstellen en offertes op een aantrekkelijke, heldere en transparante manier vormgeven, in plaats van een saaie prijstabel door te sturen naar je potentiële klant
  • Je wil een werkboek maken om jouw expertise te delen, of als deel van jouw klantenproces of een cursus.
  • Je wil jouw blogartikelen bundelen in een downloadbaar boek.

Enkele voorbeeldjes...

Jouw bericht

Emailadres

Naam


Verzend

Bedankt! We hebben je bericht goed ontvangen. Je mag binnenkort een mailtje verwachten!

Contacteer me en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug!

Heb je er al goesting in?