Branding & webdesign Waarin je jezelf helemaal herkent en dat jou zelfvertrouwen geeft

Onze missie:

Diensten

Diensten

Ontdek de mogelijkheden ↓

Bij Allure is ons doel niet alleen om een uniek design voor je merk te creëren. Ons ultieme doel is om je een merk te geven dat je zelfvertrouwen geeft om je dromen te bereiken, en je te helpen je voorbereid te voelen om de volgende grote stap te nemen, wat die ook mag zijn.

brand design + experience

Webdesign

Social media

merkstrategie

/

/

/

Bij Allure geloven we dat de eerste stap bij het creëren of versterken van je merk het hebben van een duidelijk gedefinieerde merkstrategie is. Nadenken over je merkstrategie betekent nadenken over hoe je wilt dat je doelpubliek zich voelt wanneer ze interageren met jouw onderneming. 

Merkstrategie

Brand strategy & brand naming workshops

WERK MET ons SAMEN→

Lees meer →

We ontdekken de strategische fundering van je merk en vertalen dit vervolgens in een passende visuele identiteit. We zorgen ervoor dat de huisstijl niet alleen de waarden en de smaak van jouw (potentiële) klanten aanspreekt, maar dat jijzelf je er ook 100% in herkent.


Brand design + brand experience

een Unieke huisstijl en onvergetelijke brand touchpoints

WERK MET ons SAMEN →

Lees meer →

Een sterke, aantrekkelijk en goed uitgedachte website kan vandaag de dag niet ontbreken. In aanvulling van jouw merkstrategie en visuele identiteit, ontwerpen en bouwen we jouw website. We hanteren content-gedreven aanpak om een strategische en conversiegerichte website te ontwerpen, die jouw klanten aantrekt en overtuigt.

WEBDESIGN

Een strategische, overtuigende website of webshop

WERK MET ons SAMEN →

Lees meer →

Een interessante, aantrekkelijke social media feed is vandaag de dag een belangrijke factor in het aantrekken en overtuigen van klanten. Alleen is het soms niet gemakkelijk om een aantrekkelijke, consistente, professionele social media feed te creëren die effectief klanten aantrekt. Met mijn verschillende social media pakketten kan jij jouw social media met een gerust hart de allure geven die jouw onderneming verdient.

SOCIAL MEDIA ONTWERP

Social media strategie
Content creatie
Social media beheer

WERK MET ons SAMEN →

Lees meer →

Ontvang de dienstenbrochure

Meer informatie over mijn proces, pakketten en prijzen?

Je kan je op elk moment uitschrijven.  Door je aan te melden verklaar je je akkoord met het privacybeleid van Allure en meld je je aan voor nieuws en updates.

— en ontdek hoe wij van jouw merk een merk met allure maken. 

Samenwerken

Samenwerken

Klaar om jouw (online) présence naar een hoger niveau te tillen?

aanvraagformulier

Vul het formulier hieronder in en ik neem ASAP contact met je op!

Verzend

Hoe heb je over allure gehoord?

Heb je al een concrete datum tegen wanneer je het project wil afronden?

* Hou er rekening mee dat de meeste projecten 2 - 4 maanden duren 

Heb je al een budget in gedachten voor dit project?

In welke van onze diensten ben je geïnteresseerd?

Waarom is het op dit moment belangrijk voor je te investeren in jouw onderneming? Zijn er bepaalde uitdagingen die je wil oplossen of specifieke resultaten die je graag zou zien nadat we samen gewerkt hebben?

Wat doet jouw onderneming?

Heb je al sociale media accounts van je zaak?

Heb je al een website?

Naam van jouw zaak

Emailadres

Naam

Hierna gaan we van start om jouw merk een onvergetelijke uitstraling te geven die écht een verschil maakt!

Zie je het helemaal zitten? Dan bezorg ik jou alvast een voorschotfactuur en de Notion pagina, waarin we alle to do's, stappen en voortgang zullen bijhouden. 

Vervolgens ontvang je van mij een projectvoorstel op maat. Het projectvoorstel is zo helder mogelijk opgesteld, zodat je een heel goed overzicht hebt van de opties en zelf jouw pakket kan samenstellen. 

In dit kennismakingsgesprek bespreken we jouw onderneming, visie en wensen, en kan jij mij ook alle vragen stellen die je nog zou hebben.

Ik contacteer je zo snel mogelijk om een kennismakingsgesprek in te plannen. 

Bedankt voor jouw aanvraag!

Hoe gaan we te werk?

De drie mijlpalen naar een succesvol merk

01      jouw verhaal ontrafelen

Merkstrategie

Eerst gaan we dieper in op de essentie van jouw merk en van jou als ondernemer.

We gaan dieper in op jouw waarden, doelen, dromen en idealen. Hierna nemen we de tijd om jouw doelpubliek, merkpersoonlijkheid en sector verder te analyseren. 

02      Jouw verhaal vertellen

Visuele identiteit

Na het ontrafelen van jouw merkverhaal, is het tijd om te bekijken hoe we dit verhaal optimaal kunnen vertellen aan de hand van de look en feel van jouw merk. We ontwikkelen jouw huisstijl: logo’s, kleurvariaties, typografie, bijkomende grafische elementen,… waarin je jezelf helemaal herkent.

03       een unieke ervaring creëren 

Brand touchpoints

Eens jouw visuele identiteit helemaal op punt staat, gaan we aan de slag met jouw unieke ‘brand touchpoints’. Van jouw sociale media tot visitekaartjes, stickers en verpakking, deze touchpoints zijn wat écht het verschil maakt. Ze creëren een unieke ervaring voor je publiek en onderscheiden je van de concurrentie!

Werk met mij samen!