EEN UNIEKE, OP MAAT GEMAAKTE WEBSITE VOOR EEN ONVERGETELIJKE EERSTE INDRUK.

overtuigende Websites & webshops

Webdesign

Webdesign

We werken samen om jouw merk een unieke online thuis te geven die weergeeft wat jij doet en waar jij voor staat. Doordat we steeds vanuit een marketingstandpunt vertrekken, zorgen we ervoor dat jouw website niet enkel mooi is, maar ook helder, efficiënt en overtuigend. Ik help je bij het bouwen van een onvergetelijke website, die niet gewoon een online versie is van jouw visitekaartje, maar een onvergetelijke eerste indruk nalaat bij jouw doelpubliek. 

Werk met mij samen →

Een goed doordachte en aantrekkelijke website kan vandaag de dag niet meer ontbreken. Het is dé online thuis van jouw merk en een niet te missen kans om verbinding te creëren met jouw doelgroep én duidelijk te maken wat de meerwaarde is van jouw aanbod. Voor veel klanten is het ook de eerste kennismaking met jou en je onderneming, en dan is het natuurlijk essentieel een goede eerste indruk te maken! Een succesvolle website toont wie jij bent en waarvoor je staat en zal (potentiële) klanten niet gewoon informeren, maar overtuigen en omarmen. 

We hanteren een content-gedreven aanpak om een strategische en conversiegerichte website te ontwerpen, die jouw klanten aantrekt en overtuigt.

Ontdek de mogelijkheden ↓

RELAX, WE GOT IT FROM HERE

Geen vreemde layout, onleesbare tekst,... wanneer je website op mobiel wordt bekeken!

Werk met mij samen!

Het ontwerp en het bouwen van je website uit handen geven, is meteen ook alle stress, onduidelijkheid en mogelijke obstakels uit handen geven. 

Ik zorg voor de strategische flow, het design én het bouwen van je website. Het enige wat jij moet doen is me zeggen wat je mooi vindt. Zo kan jij je focussen op wat jij graag doet!

100% uniek en op maat gemaakt voor jouw zaak

Volledige mobiele responsiviteit

Een strategisch, vanuit marketingperspectief uitgedachte website

/

/

Een overtuigende website

Een sterke, aantrekkelijk en goed uitgedachte website kan vandaag de dag niet ontbreken. Perfect in lijn met jouw merkstrategie en visuele identiteit, ontwerpen en bouwen we jouw website.

+           WEBSITESTRATIEGIE
+           WEBSITE VAN MEERDERE PAGINA’S
+           CUSTOM WEBSITE ONTWIKKELING IN SHOWIT of WORDPRESS (Wordpress ism It's A Design Thing)
+            VOLLEDIGE OPTIMALISATIE VOOR MOBIEL
+            BASIC SEO OPTIMALISATIE

01

01

Een unieke webshop

Verkoop je producten of diensten online met een professionele webshop die perfect aansluit bij jouw merkidentiteit. Ik help je bij het strategisch opzetten van een webshop die gericht is op conversie en gebruiksvriendelijkheid. 

+           WEBSITESTRATIEGIE
+           WEBSHOP 
+           WEBSITE ONTWIKKELING OP BASIS VAN EEN THEMA IN SHOPIFY
+          OPTIMALISATIE VOOR MOBIEL 
+           BASIC SEO OPTIMALISATIE

02

02

+           WEBSITESTRATIEGIE
+           WEBSHOP
+           WEBSITE ONTWIKKELING IN SHOPIFY
+          OPTIMALISATIE VOOR MOBIEL 
+           BASIC SEO OPTIMALISATIE

One-page website

Een one-page website is een website die uit één webpagina bestaat, waarop alle content & info over je onderneming te vinden is. In tegenstelling tot een gewone website werken we dan niet met allemaal aparte pagina’s, maar houden we het helder en beknopt!

Wanneer is een one-page website iets voor jou? 

  • Je hebt een duidelijk aanbod dat helder en overzichtelijk kan weergegeven worden op één pagina.

  • Je hebt een beperkt budget, maar wil toch aanwezig zijn online en vindbaar op Google.

  • Je zoekt een simplele website, die kort maar krachtig is en to the point. 

03

03

Lees meer

Webdesign: louter ontwerp

Ben je zelf een krak in development, maar gaat design je iets minder vlot af? Of heb je al een partner die voor jou het development van je site zal doen, maar moet je nu nog iemand vinden die een prachtig ontwerp voor jou kan maken?

 Met zo’n vraag kan je ook bij mij terecht! Ik ontwerp volledig afgewerkte mockups van jouw website, waarmee jij dan aan de slag kan om deze te (laten) vertalen in het webdevelopmentplatform van jouw keuze.

04

04

+           WEBSITESTRATIEGIE
+           VOLLEDIG AFGEWERKTE WEBSITE MOCKUPS (Adobe XD)
+           VOLLEDIGE OPTIMALISATIE VOOR MOBIEL (indien gewenst)

Elk webdesign beginnen we bij Allure vanuit een strategisch startpunt. 
Een mooie website is leuk, maar een goed uitgedachte, gebruiksvriendelijke website is essentieel!

Heb jij nood aan een nieuwe website en ben je geïnteresseerd om die door Allure te laten ontwerpen? Neem een kijkje naar de webdesign brochure, waarin je richtprijzen en meer info vindt!

Download de webdesign brochure

veelgestelde vragen

Ik werk hoofdzakelijk met Showit en Shopify. Ik heb al verschillende platformen gebruikt, maar Showit is zonder twijfel mijn allereerste keuze wanneer ik een unieke website wil maken die volledig bij jouw branding past. Heb je een webshop? Dan is Shopify een fantastisch platform.

Geen probleem! Je website kan enkel maar helemaal uitstralen wie jouw onderneming is met een consistente, professionele visuele identiteit. Het is daarom belangrijk dat we dit puzzelstukje in handen nemen voor we aan jouw website-ontwerp beginnen en de puzzel samenleggen. Neem gerust contact met me op of download de prijsbrochure voor meer info!

Dat kan zeker! Je websiteteksten schrijven kan tijdrovend zijn en niet altijd evident. Daarom neem ik dit graag ook voor je uit handen als je dat wenst. Ik heb een spontane, open schrijfstijl - al pas ik die steeds aan aan de tone of voice van jouw merk.

Ook voor fotografie kan je bij mij terecht. Aantrekkelijke foto’s geven een professionele eerste indruk aan je klanten en zijn een waardevolle final touch op jouw branding. Het is dan ook heel belangrijk dat je op jouw website kwalitatieve, stijlvolle foto's gebruikt die passen bij jouw branding. Omdat ik zelf jouw website ontwerp, weet ik als geen ander welk type foto's we nodig hebben. 

Ik zorg voor de strategische flow, het design en het bouwen van je website en neem zo goed als alles uit jouw handen. Een paar dingen kan ik echter niet voor jou doen:

  • Websitevragenlijst invullen en Pinterest moodboard vullen met inspiratie
  • Domeinnaam aankopen en Showit / Shopify abonnement afsluiten
  • Content aanleveren indien nodig
  • Feedback doorgeven

— SANNE EYCKENS, KINDERKRACHT EYCKENS

"Ik had bij Hanne meteen het gevoel dat we op dezelfde golflengte zaten. Hanne weet van aanpakken, duikt mee in onze leefwereld en staat steeds paraat om tot een perfect eindresultaat te komen. Ook haar aanpak met is heel overzichtelijk en gestructureerd.

Ik ben enorm tevreden van mijn logo, social media templates, foto's en website. Ze zijn perfect hoe ik het wil en ik krijg heel wat complimenten over het eindresultaat!"

— ELS VANCOILLIE, B.ELS

"Ik ben heel blij met het resultaat van mijn samenwerking met Hanne! Hanne werkt heel professioneel en brengt elegante, hedendaagse ontwerpen.

Dankzij haar bevraging bij aanvang van het project word je gemotiveerd om na te denken over de strategische richting van je branding en wat je hierbij verwacht. Zo kan zij ook heel snel haar klant en de business van de klant lezen en van daaruit look en feel en zelfs content mee helpen bepalen." 

— Nele Thys, Apotheque

Allure biedt een volledig pakket met goede afspraken en een vlotte intake. De samenwerking verliep soepel, met vlotte communicatie, snelle reactie en sterke creatieve ideeën. Hanne luisterde en ging goed om met richtlijnen en feedback, maar dacht tegelijk mee na om het project zo goed en mooi mogelijk af te ronden. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat!

— Dolphin Music Entertainment

"Ik kan alleen maar zeggen dat wanneer je een totaalpakket wat branding en webdesign betreft je nergens beter af bent als bij Allure. Persoonlijke begeleiding, een luisterend oor en geen vraag is te veel, en dit allemaal met een glimlach."

— STEPHY PROOST, DANCE INSTITUTE

"Vanaf het eerste gesprek was het heel duidelijk dat Hanne weet wat ze doet en de tijd neemt om inzicht te krijgen in wat haar klanten zoeken en wensen. Dit helpt haar duidelijk om ons als klant goed bij te staan met advies en tips over alles waar we zelf niet van op de hoogte zijn of nog niet aan gedacht hebben.

Het resultaat overstijgt dan ook nog beter dan je zelf kan verwachten!"

Kind words

Merkstrategie

Een sterk merk is gebouwd op een sterke strategische basis.

Branding
+ brand experience

Jouw verhaal, vertaald tot een eye-catching  en onvergetelijke customer experience.

webdesign

Een unieke online ervaring die jouw klanten overtuigt.

Social media

Social media design dat opvalt, aantrekt en bijblijft.