een unieke, op maat gemaakte website voor een onvergetelijke eerste indruk.

Een goed doordachte en aantrekkelijke website kan vandaag de dag niet meer ontbreken. Het is de online thuis van jouw merk en een unieke kans om verbinding te creëren met jouw doelgroep. Voor veel klanten is het ook de eerste kennismaking met jou en je onderneming, en dan is het natuurlijk essentieel een goede eerste indruk te maken! Een succesvolle website toont wie jij bent en waarvoor je staat en zal (potentiële) klanten niet gewoon informeren, maar overtuigen en omarmen. 

Werk met mij samen >

We werken samen om jouw merk een unieke online thuis te geven die weergeeft wat jij doet en waar jij voor staat. Doordat we steeds vanuit een marketingstandpunt vertrekken, zorgen we ervoor dat jouw website niet enkel mooi is, maar ook helder, efficiënt en overtuigend. Ik help je bij het bouwen van een onvergetelijke website, die niet gewoon een online versie is van jouw visitekaartje, maar een onvergetelijke eerste indruk nalaat bij jouw doelpubliek. 

Webdesign

Webdesign

RELAX, WE GOT IT FROM HERE

Geen vreemde layout, onleesbare tekst,... wanneer je website op mobiel wordt bekeken!

Werk met mij samen!

Het ontwerp en het bouwen van je website uit handen geven, is meteen ook alle stress, chaos en mogelijke obstakels uit handen geven. 

Ik zorg voor de strategische flow, het design én het bouwen van je website. Het enige wat jij moet doen is me zeggen wat je mooi vindt. Zo kan jij je focussen op wat jij graag doet!

100% uniek en op maat gemaakt voor jouw zaak

Volledige mobiele responsiviteit

Een strategisch, vanuit marketingperspectief uitgedachte website

/

/

We plannen eerst en vooral een vrijblijvend introductiegesprek in. Voor mij is dit geen sales meeting waar ik ga afkomen met een salesy powerpoint die alleen over mezelf gaat, maar een gesprek waarin we de kans krijgen om elkaar op zakelijk én persoonlijk niveau te leren kennen. In dit gesprek luister ik naar jou, naar wat jou bezighoudt, wat jij zoekt, en daarna pas vertel ik hoe ik jou kan helpen. Op basis hiervan maak ik voor jou een helder projectvoorstel waarin je  jouw eigen perfecte pakket kan samenstellen.

01

Introductie & projectvoorstel

01         Introductie en projectvoorstel

Aan de hand van een vragenlijst over jouw droomwebsite en een Pinterest moodboard analyseren we het brede verhaal van jouw merk en hoe we jouw droomklanten optimaal bereiken en overtuigen. Tijdens deze stap krijgen we de kans om jouw website vanuit een diepgaand strategisch- en marketingperspectief te bekijken, vooraleer we gaan ontwerpen.

02

Websitestrategie

02         Websitestrategie

We scheppen orde in de chaos door jouw websitestructuur volledig uit te tekenen en te analyseren. Zo verzekeren we dat de flow helemaal goed zit.

Tijdens deze fase krijgen we zicht op de opbouw van de website en doen we de technische voorbereiding van jouw website:  klaarzetten van jouw Showit abonnement, aankopen van je domeinnaam, Google Search Console,…

03

Websitemapping

03         Websitemapping

We maken het visueel! Vooraleer we jouw website op het gekozen platform beginnen ‘bouwen’, maken we eerst heel duidelijke schetsen en mockups van jouw website. Zo zie je jouw site tot leven komen en kunnen we heel gemakkelijk aanpassingen doen aan het ontwerp. 

Opmerking: tijdens deze fase is het belangrijk dat jouw websitecopy klaar is, zodat het design perfect kan afgestemd worden op je teksten.

04

Mockups van
jouw website

04         Mockups

Wanneer het ontwerp helemaal op punt staat, is het tijd om jouw website echt te beginnen bouwen! Ik werk gebruikelijk met Showit voor gewone websites en kleine shops, of Shopify voor grotere e-commerce websites.

We zorgen dat jouw website piekfijn in orde is en controleren alle links en afbeeldingen. Ik voorzie ook basic SEO optimalisatie voor jouw vindbaarheid in Google. 

05

websiteontwikkeling

05         Websiteontwikkeling

Nadat jouw website helemaal in orde is, zetten we de website live! Alles wordt dan aan jou overgedragen. We zitten nog eens samen om de puntjes op de i te zetten en ik beantwoord alle vragen die je nog hebt.

Ik leg je ook uit hoe de back-end van je website werkt: hoe je tekst kan aanpassen, foto's kan wijzigen, pagina's kan toevoegen,... 

06

Launch!

06         Launch

Na de launch van je website kan je uiteraard steeds terecht bij mij indien je vragen hebt, of indien er nog een paar technische foutjes in je website zitten. Ik blijf gedurende twee weken ter beschikking om kleine wijzigingen te doen wanneer er bijvoorbeeld een linkje toch niet werkt of een ander klein foutje in je site is geslopen, maar je kan me ook daarna nog steeds contacteren als je vragen hebt!

07

Ondersteuning
Achteraf

07        ondersteuning

Wat mag je verwachten?

"Hanne ontwikkelde een logo dat past bij mij en mijn manier van werken én een mooie, hedendaagse website."

— ELS VANCOILLIE, B.ELS

"Ik ben heel blij met het resultaat van mijn samenwerking met Hanne! Hanne werkt heel professioneel en brengt elegante, hedendaagse ontwerpen.

Dankzij haar bevraging bij aanvang van het project word je gemotiveerd om na te denken over de strategische richting van je branding en wat je hierbij verwacht. Zo kan zij ook heel snel haar klant en de business van de klant lezen en van daaruit look en feel en zelfs content mee helpen bepalen." 

Bekijk het project >

"Ik ben enorm tevreden van mijn samenwerking met Hanne en krijg heel wat complimenten over het eindresultaat!"

— Sanne Eyckens, Kinderkracht Eyckens

"Ik had bij Hanne meteen het gevoel dat we op dezelfde golflengte zaten. Hanne weet van aanpakken, duikt mee in onze leefwereld en staat steeds paraat om tot een perfect eindresultaat te komen. Ook haar praktische aanpak met is heel overzichtelijk en gestructureerd.

Ik ben enorm tevreden van mijn logo, social media templates, foto's en website. Ze zijn perfect hoe ik het wil en ik krijg heel wat complimenten over het eindresultaat!"

Bekijk het project >

"Vanaf het eerste gesprek was duidelijk dat Hanne weet wat ze doet en de tijd neemt om inzicht te krijgen in haar klant."

— Stephy Proost, Dance institute

"Hanne levert uitstekende service. Vanaf het eerste gesprek was het heel duidelijk dat ze weet wat ze doet en de tijd neemt om inzicht te krijgen in wat haar klanten zoeken en wensen. Dit helpt haar duidelijk om ons als klant goed bij te staan met advies en tips over alles waar we zelf niet van op de hoogte zijn of nog niet aan gedacht hebben.

Het resultaat overstijgt dan ook nog beter dan je zelf kan verwachten! Kan er eigenlijk maar 1 woord echt over zeggen en dat is: fantastisch!"

"Hanne creëerde een branding en website waarbij het plaatje helemaal klopt met wie ik ben en wat ik wil uitstralen."

— Mieke galle, Artspace by Mi

"De persoonlijke, grondige aanpak en haar missie om authentieke ondernemers te zien en hen helpen gezien te worden, overtuigde mij om met Hanne samen te werken en daar ben ik enorm tevreden van! 

Een professionele, grondige aanpak, nauwe opvolging en een heel mooi eindresultaat zorgt ervoor dat ik Allure aan iedereen zou aanraden." 

Bekijk het project >

Hanne's marketingkennis bij het opstellen van de website was een groot pluspunt!

— Ellen Anckaert, Publicoach

"Ik zou Allure zeker aanraden aan anderen die nood hebben aan een professionele branding of website! Onze samenwerking verliep heel vlot en leverde een mooi en professioneel uitziend eindresultaat op.

Voor mijn merkidentiteit vond ik het fijn te kunnen kiezen uit drie verschillende voorstellen. Daarnaast vond ik Hanne’s marketingkennis bij het opstellen en uittekenen van de website ook enorm positief!"

Bekijk het project >

FAQ

"Wat moet ik nog doen?"

Ik zorg voor de strategische flow, het design en het bouwen van je website en neem zo goed als alles uit jouw handen. Een paar dingen kan ik echter niet voor jou doen:

  • Websitevragenlijst invullen en Pinterest moodboard vullen met inspiratie
  • Domeinnaam aankopen en Showit / Shopify abonnement afsluiten
  • Content aanleveren (teksten en foto's)
  • Feedback doorgeven

"Met welke website platformen werk je?"

Ik werk hoofdzakelijk met Showit en Shopify. Ik heb al verschillende platformen gebruikt, maar Showit is zonder twijfel mijn allereerste keuze wanneer ik een unieke website wil maken die volledig bij jouw branding past. Heb je een webshop? Dan is Shopify een fantastisch platform.

"Ik heb nog geen huisstijl. Wat nu?"

Geen probleem! Je website kan enkel maar helemaal uitstralen wie jouw onderneming is met een consistente, professionele visuele identiteit. Het is daarom belangrijk dat we dit puzzelstukje in handen nemen voor we aan jouw website-ontwerp beginnen en de puzzel samenleggen.  Neem gerust contact met me op of download de prijsbrochure voor meer info!

Bouw de website van je dromen!

Een doordacht merk waarin je jezelf helemaal herkent & dat jou zelfvertrouwen geeft.

Allure helpt je jouw dromen waar te maken.

Werk met mij samen!