mijn missie:

Een doordacht merk waarin je jezelf helemaal herkent & dat jou zelfvertrouwen geeft.

bieden dat strategisch sterk staat en dat jou als ondernemer zelfvertrouwen geeft. Samen brengen we jouw dromen en ideeën tot leven en creëren we een merk dat je niet alleen onderscheidt van de concurrentie en de juiste klanten aantrekt, maar waarin je je thuis voelt en waarin je jezelf helemaal herkent.

Bij Allure maken we jouw merk niet gewoon 'mooi'. We helpen je jouw doelen te bereiken door design gebaseerd op een strategische, doordachte aanpak. Mijn ultieme doel is jou helpen je beter voorbereid te voelen op alle fantastische volgende stappen die je wil ondernemen door jou een merk te

Over Hanne

Over Hanne

Werk met ons samen!

Bij Allure maken we jouw merk niet gewoon 'mooi'. We lossen jouw problemen op en helpen je jouw doelen te bereiken door design gebaseerd op een strategische, doordachte aanpak. Mijn ultieme doel is jou helpen je beter voorbereid te voelen op alle fantastische volgende stappen die je wil ondernemen door jou een merk te bieden dat strategisch sterk staat en dat jou als ondernemer zelfvertrouwen geeft.

Samen brengen we jouw dromen en ideeën tot leven en creëren we een merk dat je niet alleen onderscheidt van de concurrentie en de juiste klanten aantrekt, maar waarin je je thuis voelt en waarin je jezelf helemaal herkent.

Allure staat klaar om jouw dromen te verwezenlijken 

Over Allure

Allure is een branding en digital agency dat strategische branding verzorgt voor startende en kleine ondernemers. Samen met jou werken we aan jouw merkstrategie, de visuele branding en je huisstijl, en de look en feel van alle touchpoints waar jouw klanten mee in aanraking komen.

Aan de hand van pakketten op maat van jouw onderneming creëer ik een onvergetelijk en uniek merk dat jou het zelfvertrouwen geeft om je passies te volgen en je helpt jouw doelen te bereiken. Ik geloof erin dat een duurzaam, succesvol merk of project enkel gecreëerd kan worden met een strategisch startpunt, een persoonlijke aanpak en gezonde portie aandacht voor detail.

Waarom Kiezen voor allure? →

Hanne
Vanmeirhaeghe

Achter de schermen

Ik ben Hanne, het gezicht achter Allure. Al sinds mijn jeugd ben ik een creatieve duizendpoot, als klein meisje nooit ver verwijderd van mijn kleurpotloden. Door de jaren heen heb ik die kleurpotloden stilaan ingeruild voor een digitale tekenpen. Met een opleiding in communicatiewetenschappen, waarbij ik als master koos voor digitale media, en een achtergrond in marketing en communicatie, heb ik naast mijn passie voor design een stevige kennis opgebouwd in merk- en communicatiestrategie. Vanuit deze twee liefdes is Allure geboren. 

Mijn ultieme doel met Allure is een helpende hand zijn voor startende en kleine ondernemers en strategisch uitgedacht ontwerp te creëren waarin je jezelf als ondernemer oprecht herkent. Daarom hecht ik ook veel belang aan een persoonlijke aanpak. Ik wil jouw verhaal horen, jouw doelen, jouw ideeën en jouw wildste dromen. 

hanne@allureagency.be

Contacteer mij!

Waarom kiezen voor Allure?

01

Persoonlijkheid 

We hechten veel waarde aan transparante communicatie, een constructieve sfeer en een persoonlijke aanpak.

Ons einddoel is een merk creëren waar jij je thuis in voelt, dus jouw mening telt.

02

Gedrevenheid

Ons eindeloos enthousiasme en onze gedreven aanpak zorgt dat we ons optimaal verdiepen in de ins-and-outs van jouw sector. Zo ontwikkelen we een merk dat perfect is afgestemd op jou, jouw waarden en die van jouw ideale klanten, en dat je duurzaam onderscheidt van jouw concurrentie. 

03

Strategie als leidraad

Met oog voor detail en een stevige dosis analyse wordt over alles nagedacht. Onze strategische aanpak zorgt ervoor dat je niet gewoon een logo hebt, maar een duurzame, doordachte en strategisch gefundeerde merkidentiteit. 

"Hanne ontwikkelde een logo dat past bij mij en mijn manier van werken én een mooie, hedendaagse website."

— ELS VANCOILLIE, B.ELS

"Ik ben heel blij met het resultaat van mijn samenwerking met Hanne! Hanne werkt heel professioneel en brengt elegante, hedendaagse ontwerpen.

Dankzij haar bevraging bij aanvang van het project word je gemotiveerd om na te denken over de strategische richting van je branding en wat je hierbij verwacht. Zo kan zij ook heel snel haar klant en de business van de klant lezen en van daaruit look en feel en zelfs content mee helpen bepalen." 

Bekijk het project >

"Ik ben enorm tevreden van mijn samenwerking met Hanne en krijg heel wat complimenten over het eindresultaat!"

— Sanne Eyckens, Kinderkracht Eyckens

"Ik had bij Hanne meteen het gevoel dat we op dezelfde golflengte zaten. Hanne weet van aanpakken, duikt mee in onze leefwereld en staat steeds paraat om tot een perfect eindresultaat te komen. Ook haar praktische aanpak met is heel overzichtelijk en gestructureerd.

Ik ben enorm tevreden van mijn logo, social media templates, foto's en website. Ze zijn perfect hoe ik het wil en ik krijg heel wat complimenten over het eindresultaat!"

Bekijk het project >

"Vanaf het eerste gesprek was duidelijk dat Hanne weet wat ze doet en de tijd neemt om inzicht te krijgen in haar klant."

— Stephy Proost, Dance institute

"Hanne levert uitstekende service. Vanaf het eerste gesprek was het heel duidelijk dat ze weet wat ze doet en de tijd neemt om inzicht te krijgen in wat haar klanten zoeken en wensen. Dit helpt haar duidelijk om ons als klant goed bij te staan met advies en tips over alles waar we zelf niet van op de hoogte zijn of nog niet aan gedacht hebben.

Het resultaat overstijgt dan ook nog beter dan je zelf kan verwachten! Kan er eigenlijk maar 1 woord echt over zeggen en dat is: fantastisch!"

"Hanne creëerde een branding en website waarbij het plaatje helemaal klopt met wie ik ben en wat ik wil uitstralen."

— Mieke galle, Artspace by Mi

"De persoonlijke, grondige aanpak en haar missie om authentieke ondernemers te zien en hen helpen gezien te worden, overtuigde mij om met Hanne samen te werken en daar ben ik enorm tevreden van! 

Een professionele, grondige aanpak, nauwe opvolging en een heel mooi eindresultaat zorgt ervoor dat ik Allure aan iedereen zou aanraden." 

Bekijk het project >

Hanne's marketingkennis bij het opstellen van de website was een groot pluspunt!

— Ellen Anckaert, Publicoach

"Ik zou Allure zeker aanraden aan anderen die nood hebben aan een professionele branding of website! Onze samenwerking verliep heel vlot en leverde een mooi en professioneel uitziend eindresultaat op.

Voor mijn merkidentiteit vond ik het fijn te kunnen kiezen uit drie verschillende voorstellen. Daarnaast vond ik Hanne’s marketingkennis bij het opstellen en uittekenen van de website ook enorm positief!"

Bekijk het project >