Brand design

Brand design

EEN DOORDACHte branding waar je écht trots op bent.

brand design & brand experience

Wanneer we jouw huisstijl op een strategisch doordachte manier gaan ontwerpen, zorgen we er daarom voor dat je logo niet enkel mooi is, maar dat je een complete huisstijl hebt die ook echt jouw verhaal vertelt. Een sterke huisstijl maakt zo jouw waarden en persoonlijkheid tastbaar.

Werk met mij samen →

Jouw merk verdient te schitteren. 

Bij Allure is ons doel niet alleen om een uniek logo voor je merk te creëren. Ons ultieme doel is om een visuele identiteit te ontwerpen die écht matcht met jou en jouw onderneming, waarop je trots bent en die jou zelfvertrouwen geeft als ondernemer. Een branding die alle puzzelstukjes in elkaar laat vallen omdat je onderneming of idee nu écht een gezicht krijgt. 

Wanneer de branding van jouw bedrijf strategisch doordacht is, visueel sterk uitgewerkt en wanneer alle puzzelstukjes écht in elkaar passen, is dit een solide basis voor succes.

Na verloop van tijd, nu jouw onderneming gegroeid is en je meer en meer jouw weg gevonden hebt in het ondernemerschap, kan het zijn dat je merk niet meer zo goed bij je past als vroeger.

Als je merkt dat je merk niet meer zo goed werkt of aanvoelt als in het begin, kan het tijd zijn voor een rebranding. Een nieuwe look en feel kan je helpen om jezelf opnieuw te positioneren in de markt, jouw uitstraling meer professioneel en verzorgd te maken, en je doelgroep beter aan te spreken!

rebranding

WERK MET MIJ SAMEN →

Een doordachte branding geeft een gezicht aan je onderneming en maakt het tastbaar, voor de buitenwereld maar ook voor jezelf.

We vertrekken bij Allure altijd vanuit een strategisch startpunt, waar we dieper ingaan op de doelen, persoonlijkheid en waarden van jou en jouw onderneming. Vervolgens gaan we kijken hoe we dit kunnen vertalen naar een prachtige huisstijl, die een onvergetelijke eerste indruk nalaat.

Branding

Brand design: huisstijlontwerp

WERK MET MIJ SAMEN →

Een fysiek product is niets zonder een betoverende, opvallende, doordachte verpakking. We trekken jouw visuele identiteit naadloos door naar de verpakkingen van jouw producten. 

Of je nu op zoek bent naar dozen, labels, etiketten, zakjes,... Allure staat je bij in het zoeken naar het de perfecte user experience.

Packaging design

Breng jouw merk naar het volgende niveau! Een onvergetelijk merk is niet volledig zonder fysieke brand touchpoints. Jouw nieuwsbrieven, visitekaartjes, prijslijsten, labels, klantenkaarten, menu's, zakjes,... Je brand touchpoints maken het echte verschil in het creëren van een unieke ervaring voor jouw klanten.

Inclusief: e-mail handtekening, visitekaartjes, brochure, Office-templates, Canva templates, nieuwsbrief templates, prijslijsten, labels en stickers, zakjes, inpakpapier, cadeaubonnen, e-books, nieuwsbrief ontwerp,... the list goes on!

Print design

brand experience

WERK MET MIJ SAMEN →

WERK MET MIJ SAMEN →

04

het gezicht van jouw onderneming

De visuele identiteit van een merk is het gezicht van de onderneming en communiceert het verhaal van jouw zaak naar jouw (potentiële) klant.

Klanten zien direct of jij matcht met hun stijl, hun waarden, waar zij naar op zoek zijn, en vellen altijd meteen een eerste oordeel van jouw onderneming op basis van het uiterlijk ervan. Zorg daarom dat je huisstijl helemaal matcht met wie jij bent, want alleen zo trek je de klanten aan die jij wil aantrekken.

Het belang van branding

03

Consistentie en herkenbaarheid

Een professioneel ontworpen huisstijl zorgt voor consistentie doorheen je communicatie, wat cruciaal is voor de herkenbaarheid van je merk.

Geen gepuzzel meer van allerlei losse kleuren die je ooit hebt gebruikt op je Instagram, verschillende lettertypes in je presentaties en wazige logo’s van slechte kwaliteit, maar een professionele, uniforme, herkenbare merkidentiteit!

02

Professionaliteit zorgt voor vertrouwen

Een professioneel ontworpen huisstijl is niet enkel mooi, maar ook doordacht. Vanuit marketing- en communicatieperspectief ontwikkelen we voor jou de perfecte huisstijl, die niet alleen aantrekkelijk overkomt maar jouw klanten ook echt overtuigt.

Een doordachte en consistent toegepaste huisstijl geeft jouw onderneming een professionele, betrouwbare uitstraling. 

01

Differentieer je van je concurrentie

De enige manier waarop potentiële klanten zich jouw merk herinneren, is als je een blijvende indruk nalaat en niet versmelt tussen de rest. Een doordachte, aantrekkelijke look helpt je opvallen tussen de massa.

Wanneer ik voor jou een huisstijl ontwikkel, kijken we niet enkel naar ‘wat mooi is’, maar gaan we ook dieper in op jouw concurrentie. Samen ontdekken we trends en terugkomende thema’s in de visuele identiteit en communicatie in jouw markt, en bekijken we hoe we daar doelgericht van kunnen afwijken, zodat jij opvalt in de zee van concurrentie.

Gedreven door strategie en met een hart voor design

Merkstrategie

Een sterk merk is gebouwd op een sterke strategische basis.

Branding
+ brand experience

Jouw verhaal, vertaald tot een eye-catching  en onvergetelijke customer experience.

webdesign

Een unieke online ervaring die jouw klanten overtuigt.

Social media

Social media design dat opvalt, aantrekt en bijblijft.