Brand design

Brand design

EEN DOORDACHte huisstijl WAARIN JE JEZELF HELEMAAL HERKENT en waar je écht trots op bent.

huisstijlontwerp & branding

Werk met mij samen

Wanneer we jouw huisstijl op een strategisch doordachte manier gaan ontwerpen, zorgen we er daarom voor dat je logo niet enkel mooi is, maar dat je een complete huisstijl hebt die ook echt jouw verhaal vertelt. Een sterke huisstijl maakt zo jouw waarden en persoonlijkheid tastbaar.

Werk met mij samen >

Jouw merk verdient te schitteren. 

Bij Allure is ons doel niet alleen om een uniek logo voor je merk te creëren. Ons ultieme doel is om een huisstijl te ontwerpen die écht matcht met jou en jouw onderneming, waarop je trots bent en die jou zelfvertrouwen geeft als ondernemer. Een huisstijl die alle puzzelstukjes in elkaar laat vallen omdat je onderneming of idee nu écht een gezicht krijgt. 

Wanneer de branding van jouw bedrijf strategisch doordacht is, visueel sterk uitgewerkt en wanneer alle puzzelstukjes écht in elkaar passen, is dit een solide basis voor succes.

re-branding

Na verloop van tijd, nu jouw onderneming gegroeid is en je meer en meer jouw weg gevonden hebt in het ondernemerschap, kan het zijn dat je merk niet meer zo goed bij je past als vroeger.

Als je merkt dat je merk niet meer zo goed werkt of aanvoelt als in het begin, kan het tijd zijn voor een rebranding. Een nieuwe look en feel kan je helpen om jezelf opnieuw te positioneren in de markt, jouw uitstraling meer professioneel en verzorgd te maken, en je doelgroep beter aan te spreken!

Werk met mij samen!

EEn gloednieuw merk

Een doordachte branding geeft een gezicht aan je onderneming en maakt het tastbaar, voor de buitenwereld maar ook voor jezelf.

We vertrekken bij Allure altijd vanuit een strategisch startpunt, waar we dieper ingaan op de doelen, persoonlijkheid en waarden van jou en jouw onderneming. Vervolgens gaan we kijken hoe we dit kunnen vertalen naar een prachtige huisstijl, die een onvergetelijke eerste indruk nalaat.

Werk met mij samen!

Uitgelichte projecten

Uitgelichte projecten

  • Ben je niet trots op jouw ‘brand’?
  • Heb je jouw logo zelf gemaakt toen je net begon, maar is het nu tijd voor een iets professionelere uitstraling?
  • Is jouw huisstijl een verzameling van losse elementen die je doorheen de jaren hebt verzameld, maar geen consistent geheel?

Klinkt dit herkenbaar?

  • Start je met een nieuwe onderneming en wil je die een professioneel, aantrekkelijk en doordacht gezicht geven?
  • Voelt jouw logo verouderd of amateuristisch aan?

04

het gezicht van jouw onderneming

De visuele identiteit van een merk is het gezicht van de onderneming en communiceert het verhaal van jouw zaak naar jouw (potentiële) klant.

Klanten zien direct of jij matcht met hun stijl, hun waarden, waar zij naar op zoek zijn, en vellen altijd meteen een eerste oordeel van jouw onderneming op basis van het uiterlijk ervan. Zorg daarom dat je huisstijl helemaal matcht met wie jij bent, want alleen zo trek je de klanten aan die jij wil aantrekken.

Het belang van brand design

03

Consistentie en herkenbaarheid

Een professioneel ontworpen huisstijl zorgt voor consistentie doorheen je communicatie, wat cruciaal is voor de herkenbaarheid van je merk.

Geen gepuzzel meer van allerlei losse kleuren die je ooit hebt gebruikt op je Instagram, verschillende lettertypes in je presentaties en wazige logo’s van slechte kwaliteit, maar een professionele, uniforme, herkenbare merkidentiteit!

02

Professionaliteit zorgt voor vertrouwen

Een professioneel ontworpen huisstijl is niet enkel mooi, maar ook doordacht. Vanuit marketing- en communicatieperspectief ontwikkelen we voor jou de perfecte huisstijl, die niet alleen aantrekkelijk overkomt maar jouw klanten ook echt overtuigt.

Een doordachte en consistent toegepaste huisstijl geeft jouw onderneming een professionele, betrouwbare uitstraling. 

01

Differentieer je van je concurrentie

De enige manier waarop potentiële klanten zich jouw merk herinneren, is als je een blijvende indruk nalaat en niet versmelt tussen de rest. Een doordachte, aantrekkelijke look helpt je opvallen tussen de massa.

Wanneer ik voor jou een huisstijl ontwikkel, kijken we niet enkel naar ‘wat mooi is’, maar gaan we ook dieper in op jouw concurrentie. Samen ontdekken we trends en terugkomende thema’s in de visuele identiteit en communicatie in jouw markt, en bekijken we hoe we daar doelgericht van kunnen afwijken, zodat jij opvalt in de zee van concurrentie.

Gedreven door strategie en met een hart voor design

Jouw bericht

Emailadres

Naam


Verzend

Bedankt! We hebben je bericht goed ontvangen. Je mag binnenkort een mailtje verwachten!

Contacteer me en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug!

Heb je er al goesting in?

Zit je nog ergens mee, of heb je gewoon zin in een babbel? Contacteer me!